Geekshirts.cz: Zde koupíte kvalitní trička s potiskem

Obyčejná jednobarevná trička jsou nudná, nenápadná a nezajímavá. Pakliže se chcete vyhnout trendu jednobarevných triček, zalíbí se vám internetový obchod Geekshirts.cz, který nabízí pestrou škálu triček s vtipnými potisky. Produktové portfolio vedle triček zahrnuje také kolekci pánských a dámských mikin, které jsou aktuální právě v chladnějším podzimním počasí. V následujících řádcích vám o moderním internetovém obchodu prozradíme více informací.

Sortiment zboží se orientuje především na mladé lidi a teenagery, kteří žijí filmy a seriály. Oblíbené hlášky, upravená loga známých značek a vtipné obrázky navrhují skuteční znalci seriálů.

Cena trička a mikiny

V současné době jsou trička s potiskem populární a jedním ze základních a důležitých parametrů je cena. Za tričko zaplatíte 399 Kč a za mikinu 799 Kč. Chcete-li koupit stylové tričko také svému dítěti, potom je cena dětského trička 249 Kč. Cenami se e-shop řadí do střední cenové relace. Nicméně nespornou výhodou je bezplatná doprava a ojedinělé akce na trička s vtipným potiskem.

Pokud si zakoupíte jedno tričko, dostanete jedno tričko dle svého výběru zdarma. Potom se můžete těšit na akce 3+2 zdarma a 5+5 zdarma. Vlastníci webových stránek, blogů či stránek na sociálních sítích se mohou zařadit do partnerského obchodu. V praxi to znamená, že z každého zákazníka, který zakoupí přes váš účet, získáte 10 % z jeho nákupu. Internetový obchod Geekshirts.cz nabízí spoustu výhod a slev.

Tip redakce: Google najde vše, na co si vzpomenete. Tvůrci triček s legračním potiskem však oponují s nápisem: „I don’t need Google. My girlfriend know everything.“ V překladu to znamená: „Nepotřebuji Google. Moje přítelkyně ví všechno.“ Stylové tričko Google si zamiluje každý zadaný muž, neboť ví, co chtěli tvůrci triček naznačit.


Jak bude reklama vypadat?

-

Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč

Zobrazit formulář pro nákup

Leave a reply